Survival Kilta
Koulutus
Kurssit
Yhteystiedot
Tapahtumat
Valokuvakansio
Kirjat
Linkit
Jäsensivusto

Survival Killan tapahtumakalenteri

Survival killan jäsenyyttä voi anoa hyväksytysti suoritetun ulkoilun turvallisuuskurssin käytyä. Tämän jälkeen voi osallistua killan muihin tapahtumiin. Kurssiesittelyistä löytyy tietoa Survival killan kurssien sisällöstä ja kaikille avoimeen valokuvakansioon on talletettu kuvia kursseilta ja muista tapahtumista.

Ulkoilun turvallisuuskurssi (UT) 17.−25.8.2019, Inari

Kurssin sisältö

Survival Kilta ry:n vuoden 2019 Ulkoilun turvallisuuskurssi (yhdistetty teoria- ja maasto-osuus) järjestetään elokuussa Inarin Kaamasessa. Kurssilla käsitellään ulkoilun turvallisuusriskejä, niiltä suojautumista, sekä toimintaa henkiinjäämistilanteissa.

Kurssin luonne

Kurssin pääpaino on noin viikon mittaisella maasto-osuudella, jonka aikana tukeudutaan pääasiassa luonnosta saatavaan ravintoon. Maasto-osuus on luonteeltaan vaativa vaellus.

Kurssilaiset

Kurssille kelpuutetaan kaikki 16 vuotta täyttäneet, terveet, retkeilystä ja luonnosta kiinnostuneet henkilöt.

Kurssilainen tarvitsee vuodenaikaan ja olosuhteisiin sopivan retkeilyvaatetuksen, josta annetaan tarkempi lista ilmoittautuneille. Muut kurssilla tarvittavat varusteet tarjotaan järjestäjän puolesta, ja ne kuuluvat kurssin hintaan.

Kurssin hinta ja ilmoittautuminen

Kurssin hinta on 490 euroa, josta varausmaksu 150 euroa maksetaan 1 kk:n kuluessa ilmoittautumisesta ja loppumaksu 340 euroa 1.4.2019 mennessä. Maksutiedot saa sähköpostitse ilmoittautumisen jälkeen. Ilmoittautuminen raukeaa automaattisesti, mikäli ennakkomaksua ei makseta kuukauden sisällä ilmoittautumisesta. Ilmoittautumismaksua ei palauteta, mikäli osallistuja peruuttaa osallistumisen. Mikäli kurssilainen sairastuu ennen kurssin alkua, loppuosa kurssimaksusta palautetaan lääkärintodistusta vastaan.

Kurssimaksu sisältää:

  • koulutuksen
  • kurssilla tarvittavan henkiinjäämispakkauksen
  • majoituksen mökissä kurssin alussa ja lopussa (yhteensä kaksi yötä)
  • ateriat kurssin alussa ja lopussa
  • saunan kurssin lopussa

Ilmoittautuminen

Kurssille ilmoittautuminen alkaa 15. lokakuuta 2018, kurssille otetaan 16 ensimmäiseksi ilmoittautunutta kurssilaista.

Ilmoittautumiset (sähköpostitse!) ja kurssiin liittyvät tiedustelut: Kurssinjohtaja Sebastian Oroza survival.kilta@gmail.com / 044-2925365.

Apukouluttajat

Jos olet kiinnostunut apukouluttajana toimimisesta, ota yhteyttä kurssinjohtajaan. Apukouluttajan tulee olla UT-kurssin käynyt ja ensiaputaitoinen. UTT-kurssi, aktiivisuus kiltatoiminnassa ja kouluttajakoulutus katsotaan eduksi. Päätös koulutusryhmän kokoonpanosta tehdään Kouluttajaseminaarin jälkeen.

Muut kurssit (vain jäsenille)