Survival Kilta
Koulutus
Kurssit
Yhteystiedot
Tapahtumat
Valokuvakansio
Kirjat
Linkit
Jäsensivusto

Survival Killan tapahtumakalenteri

Survival killan jäsenyyttä voi anoa hyväksytysti suoritetun ulkoilun turvallisuuskurssin käytyä. Tämän jälkeen voi osallistua killan muihin tapahtumiin. Kurssiesittelyistä löytyy tietoa Survival killan kurssien sisällöstä ja kaikille avoimeen valokuvakansioon on talletettu kuvia kursseilta ja muista tapahtumista.

Ulkoilun turvallisuuskurssi (UT) 11.−19.8.2018, Enontekiö

Kurssin sisältö

Survival Kilta ry:n vuoden 2018 Ulkoilun turvallisuuskurssi (yhdistetty teoria- ja maasto-osuus) järjestetään elokuussa Enontekiöllä. Kurssilla käsitellään ulkoilun turvallisuusriskejä, niiltä suojautumista sekä toimintaa henkiinjäämistilanteissa. Kurssin pääpaino on noin viikon mittaisella maasto-osuudella, jonka aikana tukeudutaan pääasiassa luonnosta saatavaan ravintoon.

Kurssille kelpuutetaan kaikki 16 vuotta täyttäneet, terveet, retkeilystä ja luonnosta kiinnostuneet henkilöt, jotka eivät pelkää vilua ja nälkää.

Kurssilainen tarvitsee vuodenaikaan ja olosuhteisiin sopivan retkeilyvaatetuksen, josta annetaan tarkempi lista ilmoittautuneille.

Kurssin hinta

Kurssin hinta on 480 euroa, josta varausmaksu 140 euroa maksetaan 1 kk:n kuluessa ilmoittautumisesta ja loppumaksu 340 euroa 1.6.2018 mennessä. Varausmaksua ei palauteta, vaikka osallistumisen joutuisi myöhemmin perumaan. Loppusumma voidaan palauttaa, jos osallistumisen joutuu perumaan perustellusta syystä. Tällöin on esitettävä lääkärintodistus tai vastaava.

Kurssimaksu sisältää:

  • koulutuksen
  • kurssilla tarvittavan henkiinjäämispakkauksen
  • majoituksen mökissä kurssin alussa ja lopussa (yhteensä kaksi yötä)
  • ateriat kurssin alussa ja lopussa
  • saunan kurssin lopussa

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen alkaa 13.11.2017.

Ilmoittautumiset ja kurssiin liittyvät tiedustelut: Kurssinjohtaja Sampo Rouhiainen (survival.kilta@gmail.com / 040-5436152).

Apukouluttajat

Jos olet kiinnostunut apukouluttajana toimimisesta, ota yhteyttä kurssin johtajaan. Apukouluttajan tulee olla UT-kurssin käynyt ja ensiaputaitoinen. UTT-kurssi, aktiivisuus kiltatoiminnassa ja kouluttajakoulutus katsotaan eduksi.

Lisätietoja antaa kurssin johtaja: Sampo Rouhiainen (sampo.rouhiainen@gmail.com).

Muut kurssit (vain jäsenille)